Incentive putovanjaNagradna i sponzorska putovanjaDobro organiziran incentive program lako će inspirirati i potaknuti sudionike, te im ostaviti uspomene koje će čuvati i priče koje će pričati dugo nakon što program završi.
Poslovna putovanjaPosjetite daleke destinacijePrilikom putovanja na kongrese drugih organizatora u zemlji i inozemstvu, za Vas ćemo naći smještaj kakav želite, osigurati najpovoljnije cijene avio-karata i naći najbolje restorane.
Konferencije, seminari, simpozijiVaš event na najboljem mjestuŽelite nam prepustiti organizaciju kompletnog događanaj ili samo jedan segment? Tu smo za Vas! Naše usluge obuhvaćaju samo dio onoga što možemo učiniti za Vas.
Korporativna događanjaPružite vašoj tvrtci najboljeDruštveni mediji neće zamijeniti korporativna događanja, poslovne sastanke ili sajmove. Ljudski kontakt koji se ostvaruje u tim prigodama često zna biti presudan element u poslovanju.

Hrvatska kao destinacija

Hrvatska – smještena u samom srcu Europe obilježena iznimnim bogatstvom i raznolikošću krajolika. Prednosti Hrvatske kao destinacije za kongresni turizam su odlična geografska pozicija, dobra infrastruktura, iskusni profesionalci te prirodne ljepote i povijesno-kulturna baština. Detalje iz bogate prošlosti pokazuju nam ostaci kulturno- povijesne baštine iznimne vrijednosti, ne samo nacionalnog, već i međunarodnog značaja. Uz navedeno Hrvatska pruža obilje dobrih restorana i zdrave hrane, more, plaže, lijepe pejzaže i mogućnost aktivnog odmora u očuvanoj prirodi. Nije za zanemariti niti dobru prometnu povezanost i sigurnost destinacije. Sve to čini boravak u Hrvatskoj nezaboravnim doživljajem!