Beograd, 20.-22. studenoga 2015.Crowne Plaza Beograd

Budite dio internacionalnog programa “International Artistic Forum” koji će se održati u Beogradu 20.-22. studenog 2015.

9 zemalja imat će priliku sudjelovati u business prezentacijama, look&learn seminarima i velikom inspirativnom show-u s internacionalnom zvijezdom. Naučite kako poboljšati poslovanje salona, unaprijedite svoje frizerske tehnike i razvijte usluge u svom salonu te se inspirirajte kreativnom energijom internacionalne zvijezde na stage-u.

Uronite u svijet mode, kreativnosti i profesionalnosti L’Oréal Professionnela i otkrijte zvijezdu u svakoj ženi. Vidimo se u Beogradu.

Mjesto održavanja

Crowne Plaza Hotels & Resorts je lanac luksuznih hotela koji pruža dinamičnu i sveobuhvatnu hotelijersku uslugu onima koji često putuju i teže građenju osobnih i profesionalnih uspjeha. Crowne Plaza Beograd je još jedan u nizu hotela koji svojim gostima pruža savršeno mjesto za odmor i relaksaciju, koje će im pružiti dodatnu energiju za nove poslovne pothvate.

Na prestižnoj lokaciji u Novom Beogradu, na raskrižju najvažnijih puteva u blizini ušća Save u Dunav, u prostoru od 33,000 m² – osoblje hotela Crowne Plaza zaduženo je za pružanje usluge vrhunske kvalitete koja će gostima hotela pružiti besprijekorni boravak u Beogradu. Uz 2 restorana, salone i barove koji nude izvrsne specijalitete internacionalne ili autentične srpske kuhinje, naši kuhari će vam svakako priuštiti nezaboravno gastronomsko iskustvo.

Osvojene nagrade hotela Crowne Plaza Belgrade

Vježbajte u vrhunskoj hotelskoj teretani, uživajte u najvećem zatvorenom bazenu u gradu ili pak u tretmanima našeg SPA centra.

O Beogradu

Duga i životopisna priča grada Beograda vidljiva je u prekrasnim građevinama grada koje datiraju od Bizantinskog i Otomanskog carstva do neoklasicističnih i romantičnih zgrada u starijim predjelima. Grad obiluje muzejima, kazalištima i spomenicima te nudi bogat i raznolik kulturan život svojim građanima i gostima. Istovremeno rijeke i plaže privlače one željne sporta i zabave, koji redovno obilaze popularne splavove na rijekama koji su središte noćnog života grada.

 

Obrasci za prijavu

pdf-icon64

Prijavnica hrvatski

pdf-icon64

Prijavnica slovenski

pdf-icon64

Obrazac srpski